Wij zijn Econectra.

Persoonlijk, betrouwbaar en altijd van hoge kwaliteit.

Waar wij voor staan

Verlichting maakt of breekt een ruimte. Het zorgt voor gezelligheid, een woord waar wij in Nederland veel waarde aan hechten. Verlichting brengt sfeer. En daar zorgen wij, door middel van verlichting, graag voor.

Bij Econectra zorgen wij voor het meest optimale licht, op de juiste plaats, voor de beste sfeer. Wij geloven hierbij in een persoonlijke benadering, altijd met garantie voor kwaliteit. Wij gaan oplossingsgericht te werk en hebben een flexibele houding waardoor veel mogelijk is.

Onze led-producten dragen bij aan het verduurzamen van elk bedrijf. Een goede investering in uw bedrijf en in de wereld! 

Waarom je kiest voor Econectra

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Alle producten die u bij Econectra aanschraft zijn gegarandeerd van kwaliteit. Is er iets mis? Dan heeft u altijd 2 jaar garantie en helpen we u graag verder met een reparatie of vervanging. Altijd voor een scherpe prijs!

Persoonlijke service

Bij Econectra zijn de lijntjes kort. Duidelijke communicatie is waar wij voor staan. We reageren snel en onderhouden graag contact met onze klanten. Een persoonlijke service en benadering vinden wij zeer belangrijk.

Betrouwbaar

Omdat wij samen met u voor het beste resultaat willen gaan geven wij altijd eerlijk advies en zorgen we dat wij u producten leveren die het beste bij uw wensen passen. Zo heeft u er na installatie geen omkijken meer naar!

Welkom bij Econectra

Econectra Trading bv is een elektronische groothandel en is opgericht in 2014. Met een klein team werken wij dagelijks aan allerlei projecten. Van chalets tot aan veestallen en van restaurants tot aan bloemenwinkels. Door middel van lichtadviezen en lichtplannen hebben wij voor elk verlichtingsprobleem een oplossing. Met veel passie en vakmanschap streven wij naar een eindresultaat waar onze klanten jaren van kunnen genieten. Onze producten zijn altijd van goede kwaliteit en gaan lang mee. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan staan wij altijd klaar om het product te repareren of vervangen. Nét dat stapje extra. Dat merk je!

Econectra levert aan installateurs, winkels en bedrijven met een zelf installerende technische dienst. Wij houden de ontwikkelingen binnen ons vak nauwlettend in de gaten en kunnen zo altijd de de meest actuele producten leveren.

Neem contact met ons op!

Openingstijden

Maandag - vrijdag : 8:30 - 17:00

Contact

Econectra Trading bv
0313 677 644
info@econectra-trading.nl

Soerense Zand Noord 22
6961 RB Eerbeek