Onze expertises.

Jaren van ervaring gebundeld in onze expertises.

Het juiste advies bij uw vragen over licht

Wij adviseren u graag. We luisteren goed naar uw wensen, en komen vervolgens samen tot een optimale oplossing. We doen er alles aan om tot een passende oplossing te komen. Ook wanneer deze niet direct voor de hand ligt. 

Bent u nog niet bekend met verlichting? Dan leggen we uit hoe het werkt. Op onze kennis kunt u rekenen.

Een lichtplan opstellen

Aan de hand van uw wensen stellen we een lichtplan op. Aan de hand van een lichtplan laten we zien hoe de verlichting er uit komt te zien.  Ook laten we zien waar lichtpunten nodig zijn en hoeveel verlichting de ruimte krijgt. We geven een duidelijk overzicht van welke producten er nodig zijn om dit plan te realiseren. 

In het lichtplan verwerken we uw wensen en onze adviezen en visualiseren deze voor u op een duidelijke en overzichtelijke manier. 

Installatie vragen

Bent u tevreden met het aangeleverde lichtplan, dan moet uw project natuurlijk uitgevoerd worden. Mocht u problemen hebben met de installatie of uitvoering van uw project, dan kunnen wij u in contact brengen met een van onze gerenommeerde electro-installateurs. Heeft u vragen over de installatie? Dan kunnen wij u adviseren of doorverwijzen. 

Samen werken we naar verlichting van kwaliteit waar u niet meer naar om hoeft te kijken.

Neem contact met ons op!

Openingstijden

Maandag - vrijdag : 8:30 - 17:00

Contact

Econectra Trading bv
0313 677 644
info@econectra.trading.nl

Soerense Zand Noord 22
6961 RB Eerbeek